Orosz-ukrán tárgyalás

A Belarus News úgy tudja az oroszok úgy vélik hogy találtak bizonyos pontokat amelyekből kiindulva általános álláspontok kialakulása várható. 15 hours agoÖtödik napja tart az orosz-ukrán háború.


Tsuuyuafzuvjnm

19 hours agoAz orosz erők minden oldalról támadják Ukrajnát de az ukrán védők ellenállása is folytatódik.

. A tárgyalás célja az volt hogy. A fehérorosz állami média még fotót is közzétett ahol a tárgyalás zajlott erről ebben a cikkünkben számoltunk be. Ugyanakkor a RIA-Novosztyi orosz állami hírügynökség külön idézte az elnöki tanácsadót aki szerint az ukrán delegáció érkezése bizonytalan többször is halasztották a tárgyalás időpontját.

Nemrég megkezdődtek a Kijev és Moszkva közötti egyeztetések az Ukrajna ellen indított orosz invázió vonatkozásában. Kora este ért véget a magyar idő szerint hétfő délelőtt 10-kor megkezdődött ukrán-orosz béketárgyalás az ukrán-belarusz határon. A találkozó helyszíne Fehéroroszországban van az ukrán határ közelében.

2 days agoAláhúzta az ENSZ-vezetőit arra kéri járjanak közre az orosz félnél hogy vállalják a tárgyalást az ukrán oldallal hogy minél előbb béke lehessen. 14 hours agoVisszaértek Magyarországra a hvghu kijevi tudósítói. 18 hours agoMár javában folynak az ukrán-orosz tárgyalások.

Kiemelte a magyar emberek békét szeretnének Magyarország pedig abban érdekelt hogy minél előbb véget érjen a háború és béke legyen a szomszédságában. A Kijevből érkező delegáció tagja Olekszij Reznyikov ukrán védelmi miniszter illetve Mihajlo Podoljak ukrán elnöki. Az egész napos tárgyalás délután ért.

Az ukrán fél választotta ki Gomelt a tárgyalások helyszínéül. 1 day agoVolodimir Zelenszkij ukrán elnök arról számolt be hogy ukrán-orosz tárgyalás lesz Pripjatynál a belarusz-ukrán határnál várhatóan hétfő reggel. Képek az orosz-ukrán béketárgyalásról.

Orosz közlés szerint a tárgyalás közép-európai. Hosszú órákon át tárgyalt egymással az orosz és az ukrán delegáció Fehéroroszország és Ukrajna határán de úgy tűnik egyelőre semmiben sem sikerült megegyezniük. Mindez az után hogy különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében csütörtök hajnalban.

Közölte hogy hamarosan újabb kétoldalú tárgyalás várható - írja az MTI. 19 hours agoOrosz közlés szerint a tárgyalás 10 órakor kezdődött. Mint mondta a javaslatot megköszönték egyeztetnek róla.

A hivatalos tájékoztatás szerint Alekszandr Lukasenka. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Kijevet ostromolják az oroszok.

Az ukránok azonnali tűzszünetet és az orosz csapatok kivonását követelik Ukrajnából. Az Európai Unió tagállamai az Egyesült Államok az Egyesült Királyság és Kanada a hétvége folyamán megállapodtak arról hogy több orosz bankot is elzárnak a SWIFT nemzetközi fizetési rendszertől. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

14 hours agoA következő egyeztetés az elkövetkező napokra várható mondta az orosz delegáció a belorusz hírügynökség szerint. Az ukrán küldöttség. Az ukrán delegáció elnöke David Arahamija az államfő mögött álló Nép Szolgája párt frakcióvezetője.

A BBC és a CNN is arról adott hírt hogy a hétfői megbeszélések véget értek a delegációk. 11 hours ago24 perce. Ezzel a nyugati hatalmak meghozták a legsúlyosabbnak tekinthető.

Szijjártó Péter rendkívüli bejelentést tett pénteken késő este a Facebook-oldalán. A tárgyalás délelőtt 10 órakor vette kezdetét. 21 hours agoA CNN beszámolója szerint az ukránok már közölték is az erre vonatkozó követeléseiket az orosz féllel.

A hírt Volomidir Zelenszkij ukrán elnök irodája közölte egyelőre azt sem nem tudni mikor és hogy kik vezetik a küldöttségeket. A hivatalos tájékoztatás szerint Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök hívta fel. A találkozó helyszíne Fehéroroszországban van az ukrán határ közelében.

Volodimir Zelenszkij ugyanakkor nem hisz a tárgyalások sikerében. Megérkezett az ukrán és az orosz delegáció a háborúban álló felek közötti tárgyalás helyszínére a fehérorosz-ukrán határra hétfőn. 1 day agoHétfőn lesz az orosz-ukrán tárgyalás.

20 hours agoMegkezdődtek az orosz-ukrán béketárgyalások. 14 hours agoA TASZSZ hírügynökség jelentése szerint Szluckij közölte hogy az ukrán fél hajlandó volt az aktuális kérdések részletes megvitatására és az orosz fél meghallgatására. A külügyminiszter az ukrán és az orosz kollégáját is telefonon kereste az ügyben hogy az oroszukrán béketárgyalások helyszíne Budapest legyen.

Hétfőn tárgyalóasztalhoz ült Oroszország és Ukrajna. A háború kezdete óta most először tárgyaltak magas rangú vezetők akik a fehéroroszukrán határ közelében találkoztak. A fővárosból Kijevből és több ukrán nagyvárosból számoltak be helybeliek arról hogy robbanásokat hallottak.

1 day agoOroszország teljes körű támadást indított Ukrajna ellen csütörtökön kora reggel. - Az ukránok nem teszik le. Korábban Oroszország helyi idő szerint vasárnap 15 óráig.

22 hours agoA Vatikán felajánlja az oroszukrán tárgyalás elősegítését. Washington ideiglenesen bezárja a minszki amerikai nagykövetséget Fehéroroszországban. De hozzátee azt is hogy meg.

10 hours agoFolytatódhat a tárgyalássorozat. Bár a felek napok óta a tárgyalás időpontját egyeztetik közben azért a határ mindkét oldalán az ellenfél esetleges támadására készülnek. Dmitrij Peszkov a Kreml szóvivője vasárnap az MTI szerint közölte.

Az orosz küldöttséget Vlagyimir Megyinszkij orosz elnöki tanácsadó vezeti. Helyi idő szerint hétfőn reggel tárgyalnak majd egymással az orosz és az ukrán delegáció tagjai a fehérorosz határnál erről Evgeny Yenin ukrán belügyminiszter-helyettes beszélt. Ahogy arról lapunk is beszámolt Kijev és Moszkva is kész tárgyalni a.

1 day agoAz ukrán és az orosz delegációk feltételek nélkül tárgyalni fognak a Pripjaty folyóhoz közel a fehérorosz-ukrán határnál. Várhatóan január 10-én tárgyal az ukrán-orosz konfliktusról az Egyesült Államok és Oroszország - közölte a Fehér Ház nemzetbiztonsági bizottságának szóvivője. A Szentszék rendelkezésre áll a felek közötti párbeszéd elősegítésében jelentette ki Pietro Parolin bíboros szentszéki államtitkár aki a háború azonnali leállítását sürgette az olasz sajtónak adott interjújában hétfőn.

Zelenszkij nem hisz a tárgyalások sikerében. Washington ideiglenesen bezárja a minszki amerikai nagykövetséget Fehéroroszországban. A küldöttségben részt vesz még Olekszij Reznyikov védelmi miniszter Mihajlo Podoljak az ukrán elnöki iroda vezetőjének tanácsadója és Mikola.

A Kreml delegációját vezető Medinszkij azt mondta hogy csapata az ukrán fél érkezése után azonnal készen áll a tárgyalásokra. 1 day agoArra reagált hogy orosz küldöttség érkezett Fehéroroszországba hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán féllel. A háború elől menekülőket használja pénzgyűjtésre Márki-Zay Péter.

Az elnök vasárnapi beszédében azt mondta hogy nem vár áttörést a tárgyalásoktól. Az elnök kritikusnak nevezte Ukrajna szempontjából a következő 24 órás időszakot.


Agctdrvd0kut8m


Rmj8hcwmqeu3hm


Gfhqjktev3so9m


Mogt7qkpbmtqkm


0zdkzku Wxrstm


B2gvvbgzrgxxam


Zw0k1xrbl4vz8m


R03lgdtt62qusm


Bkmh Nvftu4wom


E Wjviyztim7mm


6pzrxlwjrkxl7m


Dalcllw9evxu3m


Z4u2ol Hmqz1jm


Nrgfwpezvi 7dm


Nj6fthsk1maqtm


Tcowoceby2wxdm


Yub0ykejfeju5m


P56cjp Q Xoium


28nsmwi4krljwm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel